Shërbime të IT për Bizneset
Vogla dhe të Mesme

Shërbimet tona të servisit do të ju ndihmojnë në zgjidhjen e problemeve tuaja

ITSC

Konsulencë dhe Shërbime servisi për Teknologjinë e Informacionit

Përafroni biznesin tuaj me strategjitë e IT-së

17
Vite përvoje
5000
Klient të kënaqur
8000
Paisje servisuara
2000
Licenca Eset
Konsultohu

Fillo një konsultim falas
Dhe le të flasim për teknologjinë tuaj

IT Konsultime
IT Konsultime
Si pronar biznesi, menaxhimi i IT-së tuaj nuk është puna juaj e përditshme.
Shërbime Hardweri
Shërbime Hardweri
Mosfunksionimi i kompjuterit mund të jenë tmerrësisht frustruese. Kur pajisja juaj prishet
Siguria e rrjetit
Siguria e rrjetit
Një nga arsyet pse ndodhin ndërhyrje është sepse softueri i sigurisë është i vjetëruar ose nuk keni mbrojtje.

Zgjedhja e printerit
Zgjedhja e printerit
Jeni duke kërkuar për një printer të ri? Me kaq shumë modele të ndryshme atje, është e vështirë të dihet se cili është i duhuri për nevojat tuaja.
Siguria e të dhënave
Siguria e të dhënave
Sulmet kibernetike çdo dite janë me të mëdha, siguro të dhënat tuaja me Antivirus origjinal.
Strategjia dhe Planifikimi i IT
Strategjia dhe Planifikimi i IT
Ndihma me planifikimin strategjik të TI-së është një nga shërbimet tona më të kërkuara.
ESET Antivirus

Mbrojtje e avancuar në internet për nevojat e përditshme

ITSC Sh.P.K – Është përfaqësuese e autorizuar e kompanisë ESET për shitjen e licencave të kësaj kompanie për Kosovë. Ne ju ofrojmë konsulta rreth përzgjedhjes së produktit nga kompania ESET, dhe një ashtu ndihmë rreth instalimit dhe mirëmbajtjes në kompjuterin tuaj.

Në botën e sotme dixhitale, malware dhe sulmet kibernetike janë bërë të kudo. Kanë ikur ditët kur kishte vetëm një pjesë të vogël të programeve me qëllim të keq si viruset. Në ditët e sotme, variante të reja dhe të fuqishme malware si ransomware, spyware, keyloggers dhe forma të ndryshme të reja të malware janë bërë më shumë problem për individët dhe bizneset.

Zbulimi në kohë reale i skedarëve të panjohur dhe me qëllim të keq dhe mbrojtja e kompjuterit tuaj nga viruse të tilla të dëmshme dhe programe të tjera malware bëhet një domosdoshmëri në botën e sotme të lidhur gjithmonë me botë e Internetit, andaj blerja dhe instalimi i një Antivirusi të kompanisë ESET ju bën më të sigurte gjatë punës dhe përdorimit të internetit.